DSC_2736

Over de Salland Kliniek

Ervaar de hoogwaardige en veilige zorg van een ziekenhuis met het heldere en snelle proces van een privékliniek. Met persoonlijke aandacht en onze topklinische zorg. Zelfs, bij moeilijke ingrepen.

Lees verder
Fietser liggend in actie 2

Korte wachttijd

Salland Kliniek is de plek waar we onder de vlag van het Deventer Ziekenhuis zorg aanbieden waarbij je als patiënt snel terecht kunt. We bieden hoogwaardige en veilige zorg zoals je van ons ziekenhuis gewend bent. Met een korte wachttijd tot je eerste afspraak. Daarna hoor je meteen je behandelplan. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Topklinische zorg

Zoals je mag verwachten van een topklinisch ziekenhuis, krijg je de beste zorg van gespecialiseerde artsen in jouw regio. Werken we met de nieuwste technieken. En ben je in veilige handen, ook bij eventuele complicaties. Dag en nacht, in jouw eigen regio.

Kom weer in beweging door onze Sallandse aandacht

  • Korte wachttijden Jij wordt snel behandeld door onze korte wachttijden, maar we hebben nog steeds alle aandacht voor jou.
  • Jij hebt de regie Jij bepaalt. Je hebt zelf de touwtjes in handen over het maken van afspraken, je behandelteam en keuzes. Met ons advies maak jij de best keuze voor jou.
  • Kwaliteit en expertise We hebben de kwaliteit van het ziekenhuis tot onze beschikking, maar de persoonlijke, Sallandse aandacht om jou specifiek te behandelen in onze kliniek.
Hardloper staand veter strikken
Zorgkaart Nederland
Wij scoren een
8.9 / 10

Bij Salland Kliniek willen we graag dat je snel en goed herstelt. Onze ervaren artsen nemen een persoonlijke benadering, waarbij we elke patiënt speciale aandacht geven.

Ons ervaren team
staat voor jou klaar.

7 medisch specialisten

Als onderdeel van het Deventer Ziekenhuis bieden we niet alleen de beste topklinische zorg, maar heb je ook de zekerheid en veiligheid van een ziekenhuis. Onze medisch specialisten werken met de nieuwste technieken. Je bent in veilige handen, ook bij eventuele complicaties. In jouw eigen regio, dag en nacht.