J M Joost Reuver

J.M. (Joost) Reuver

orthopedisch chirurg

Ik ben orthopedisch chirurg en houd mij voornamelijk bezig met heup revisie, heup- en knieprothesiologie en enkel- en voetchirurgie.

14

Jaar ervaring o.a. in Deventer Ziekenhuis

7000+

Orthopedische behandelingen

Fascinatie voor het lichaam

Na mijn opleiding tot orthopedisch chirurg in het noorden van het land ben ik in 2010 mijn loopbaan begonnen in het Deventer Ziekenhuis. Elke dag met plezier te kunnen en mogen werken in een prettig en fraai ziekenhuis met fijne collega’s in een goede organisatie is een voorrecht.

Geweldig vak

Orthopedische chirurgie is een geweldig vak! Mijn vaardigheden geven mij de mogelijkheid de levenskwaliteit van mensen essentieel te verbeteren. Het belangrijkste voor mij is dit zo optimaal mogelijk te doen in een sfeer van vertrouwen, heldere communicatie en persoonlijke aandacht.

Mijn vaardigheden geven mij de mogelijkheid de levenskwaliteit van mensen essentieel te verbeteren.

Ons team
staat voor jou klaar

6 medisch specialisten

Als onderdeel van het Deventer Ziekenhuis bieden we niet alleen de beste topklinische zorg, maar heb je ook de zekerheid en veiligheid van een ziekenhuis. Onze medisch specialisten werken met de nieuwste technieken. Je bent in veilige handen, ook bij eventuele complicaties. In jouw eigen regio, dag en nacht.