Y V Ydo Kleinlugtenbelt

dr. Y.V. (Ydo) Klein­lug­ten­belt

orthopedisch chirurg

Ik ben orthopedisch chirurg en houd mij voornamelijk bezig met schouder- en elleboogchirurgie, heupprothesiologie en (sport)traumatologie.

10

Jaar ervaring o.a. in Deventer Ziekenhuis

5000+

Orthopedische behandelingen

Expertise in schouder en elleboog

Sinds 2015 ben ik werkzaam als orthopedisch traumachirurg in het Deventer Ziekenhuis. Mijn opleiding tot orthopedisch chirurg heb ik gevolgd in het OLVG in Amsterdam en ik ben gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat ik in Deventer kwam werken, heb ik een fellowship bovenste extremiteit en traumachirurgie afgerond, waardoor ik super gespecialiseerd ben in de behandeling van schouder-, elleboog- en polsklachten. Ik heb me onder andere toegelegd op complexe operaties zoals revisieoperaties van de schouderprothese en peestransfers bij niet-herstelbare pezen in de schouder. Ik heb affiniteit met (top)sport en ben verbonden aan Go Ahead Eagles als clubarts en consulent voor meerdere (top)sportinstituten. Daarnaast ben ik de oprichter van de wetenschapsstichting Deventer Evidence Based Orthopaedics en hoofdonderzoeker in Nederland van meerdere internationale onderzoeken.In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Ons team
staat voor jou klaar

6 medisch specialisten

Als onderdeel van het Deventer Ziekenhuis bieden we niet alleen de beste topklinische zorg, maar heb je ook de zekerheid en veiligheid van een ziekenhuis. Onze medisch specialisten werken met de nieuwste technieken. Je bent in veilige handen, ook bij eventuele complicaties. In jouw eigen regio, dag en nacht.