Dr S A A N Stijn Bolink

dr. S.A.A.N. (Stijn) Bolink

orthopedisch chirurg

Ik ben orthopedisch chirurg en houd mij voornamelijk bezig met heup- en knieprothesiologie, revisiechirurgie, voet- en enkelchirurgie en traumatologie.

5

Jaar ervaring o.a. in Deventer Ziekenhuis

2500+

Orthopedische behandelingen

Fascinatie voor het lichaam

Sinds 2018 ben ik orthopedisch chirurg. Ik heb in Zuid-Afrika (Kaapstad) extra werkervaring opgedaan op het gebied van traumatologie (botbreuken), en in het Verenigd Koninkrijk (Bristol) op het gebied van revisiechirurgie van de heup. Sinds 2019 ben ik werkzaam in het Deventer Ziekenhuis waar ik me naast de traumatologie heb toegelegd op behandeling van klachten aan de heup, knie en voet/enkel. Daarnaast ben ik in 2017 gepromoveerd op het meten van herstel na een heup- of knieprothese middels draagbare bewegingssensoren. Deze onderzoekslijn zet ik ook in het Deventer Ziekenhuis met veel enthousiasme voort. Ook het opereren met de robot voor nog grotere precisie behoort tot mijn portfolio. Tevens ben ik bestuurslid van de European Orthopaedic Research Society (EORS). Het meeste werkplezier haal ik uit het patiëntcontact in de spreekkamer en in het opleiden van coassistenten en artsen in opleiding tot specialist (AIOS).

Het meeste werkplezier haal ik uit het patiëntcontact in de spreekkamer

Ons team
staat voor jou klaar

6 medisch specialisten

Als onderdeel van het Deventer Ziekenhuis bieden we niet alleen de beste topklinische zorg, maar heb je ook de zekerheid en veiligheid van een ziekenhuis. Onze medisch specialisten werken met de nieuwste technieken. Je bent in veilige handen, ook bij eventuele complicaties. In jouw eigen regio, dag en nacht.