I F Sjaak Kodde

dr. I.F. (Sjaak) Kodde

orthopedisch chirurg

Ik ben orthopedisch chirurg en houd mij voornamelijk bezig met schouderchirurgie, elleboogchirurgie en heupprothesiologie.

6

Jaar ervaring o.a. in Deventer Ziekenhuis

3000+

Orthopedische behandelingen

Expertise in schouder en elleboog

Sinds 2021 ben ik werkzaam als orthopedisch chirurg in het Deventer Ziekenhuis. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De opleiding tot orthopedische chirurg heb ik gevolgd in het cluster AMC Amsterdam. In 2016 ben ik gepromoveerd op een onderzoek over trauma en sportletsels van de elleboog. Ik heb een aantal schouder- en elleboogfellowships gevolgd, zowel binnen als buiten Nederland. Mijn expertisegebied ligt dus in de (sport)orthopedie van de schouder en elleboog, maar ik plaats ook heupprotheses via de voorste benadering in het Deventer Ziekenhuis.

Met toewijding zet ik mijn orthopedische expertise in om patiënten op een persoonlijke en zorgzame manier te begeleiden naar herstel

Ons team
staat voor jou klaar

6 medisch specialisten

Als onderdeel van het Deventer Ziekenhuis bieden we niet alleen de beste topklinische zorg, maar heb je ook de zekerheid en veiligheid van een ziekenhuis. Onze medisch specialisten werken met de nieuwste technieken. Je bent in veilige handen, ook bij eventuele complicaties. In jouw eigen regio, dag en nacht.