D D Daniëlle Langeloo

dr. D.D. (Daniëlle) Langeloo

orthopedisch chirurg

Ik ben orthopedische chirurg en houd mij voornamelijk bezig met de knie. Ik behandel knieletsels zoals kruisband, meniscus en kraakbeenletsels, maar ook met knieartrose waarvoor een knieprothese kan worden geplaatst. Daarnaast zie ik patiënten met scoliose, kinderen en volwassenen.

15

Jaar ervaring o.a. in Deventer Ziekenhuis

7500+

Orthopedische behandelingen

Fascinatie voor het lichaam

Vanaf mijn middelbare schooltijd wilde ik altijd arts worden. De fascinatie met het bewegingsapparaat heeft mij als snel tot de keuze van orthopedisch chirurg gebracht en hiermee ben ik tot op de dag van vandaag heel gelukkig mee.

Van jongs af aan

Ik behaal veel werkplezier uit het terugbrengen van de kwaliteit van leven bij patiënten die veel beperking ervaren door de klachten van de gewrichten. Het is fantastisch dat door de orthopedische behandeling het leven weer opgepakt kan worden. Door de klachten goed te doorgronden, de oorsprong maar ook de persoonlijke gevolgen samen te bespreken, kom ik samen met de patiënt tot de behandelopties waardoor we een specifiek behandelplan kunnen maken. Het is soms eenvoudig maar soms ook een langer en ingewikkelder traject, maar als aan het einde het resultaat goed is en de patiënt tevreden, dan geeft dat veel voldoening.

Het is fantastisch dat door de orthopedische behandeling het leven weer opgepakt kan worden.

Ons team
staat voor jou klaar

6 medisch specialisten

Als onderdeel van het Deventer Ziekenhuis bieden we niet alleen de beste topklinische zorg, maar heb je ook de zekerheid en veiligheid van een ziekenhuis. Onze medisch specialisten werken met de nieuwste technieken. Je bent in veilige handen, ook bij eventuele complicaties. In jouw eigen regio, dag en nacht.